Nu närmar vi oss slutet på 2010…

Det här året har verkligen varit speciellt för Nutrinacks.  När jag blickar tillbaks så inser jag hur mycket vi faktiskt har gjort, på bara ett år. I exempelvis mars tog vi vårt koncept ytterligare ett steg, från automater i pub och bar miljö till både lösvikt och burkar i butik, gym, hotell etc. Under försommaren arbetade vi om vårt franchisekoncept och under sensommaren lanserade vi en film på nätet. Sedan vi rullade ut vårt nya franchisesystem i april har vi etablerat inte mindre än 30 nya franchisedistrikt, både i Sverige och Norge.

Vi har tredubblat vår personalstyrka, lanserat en helt organisk produkt linje, tagit fram nya hygieniska ställ för lösvikt, fått ut en ny gprs-styrd automat på marknaden, fått upp en ny hemsida, fått en ny webshop och förbättrat vårt lager så att våra ordrar går iväg inom 24 timmar, för att bara nämna en del av allt vi har hunnit med under året…

Jag är så glad och tacksam för att få vara med på det här tåget och få arbeta med så fantastiska franchisetagare och personal. Utan er hade det aldrig gått!

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar