Nutrinacks franchisetagare – Äventyrare www.nutrinacks.se

Vi ser våra franchisetagare som äventyrare.

De är entreprenörer som startar och driver egna företag.

Vi ser dem som modiga individer som gillar utmaningar i livet.

Några av dem har familj andra är singlar vissa vill starta om på nytt andra vill bara utveckla det dom redan har.

 En sak som våra franchisetagare har gemensamt är att de har en dröm. De vill tjäna mer pengar, de vill vara sin egen chef, de vill sätta sina egna gränser och ta kontroll över sina egna liv.

Att köpa en franchise är som att bestiga ett berg. Att nå toppen av berget är belöningen, men längs vägen finns många utmaningar och hinder. Det är inte en lätt uppgift, och det kräver uthållighet, envishet och beslutsamhet att fortsätta tills man når toppen.

Har man inte bestigit ett berg förut så är det kanske inte så smidigt och enkelt som man skulle vilja, men tror man på sig själv och kämpar så når man toppen förr eller senare! 

Man måste bara behålla fokus på målet, planera varje steg på vägen och se till att man inte faller.

Att vara franchisetagare är att vara pionjärer. Man seglar in på nya områden, hissar sin flagg och börjar bygga upp ett nytt land.

Vi tror starkt på franchisetagare och deras förmåga att etablera, för när vi ser oss omkring, ser vi resultaten av franchisorganisationer överallt.

Det finns många berg där ute som ska bestigas av våra franchisetagare och under 2011 kommer vi få se många Nutrinacksflaggor hissas.

En bra klättring förlänger livet!

Kontact oss att:  www.nutrinacks.se

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar