Quality Snacks with Quality Service

Hejsan,             
 
        Mitt namn är Helene Svensson och jag är VD på  Nutrinacks AB.  Vårt företag växer så det knakar. Vi har en mycket större efterfrågan än vad vi själva kan klara av och av den anledningen skriver jag det här brevet.
        Vi behöver din hjälp! Hela bolaget är uppbyggt med hjälp av franchisetagare, som köper, äger och driver sitt eget Nutrinacks-distrikt! De som blir franchisetagare hos oss kommer att få en hel del ”gratis”, eftersom vi just nu har efterfrågan i hela landet ifrån ICA, Coop, Hemköp och Statoil och för att kunna leverera till dessa MÅSTE vi ha franchisetagare som vill och kan ta hand om dessa kunder.
        Vi har en fantastisk support, vi hjälper till att skapa varje franchisetagares första kunder, utöver de kedjeavtal vi tecknar. Vi har utbildningar, kick-offer, säljtävlingar, marknadsföringsmaterial etc. etc.
        Vi VET att de som blir franchisetagare hos oss kommer att bli oerhört framgångsrika!           
        Det vi behöver hjälp med är att sprida detta till folk som kanske är intresserade, så att vi kan träffa dom och berätta om den här fantastiska möjligheten. Vi behöver nå ut till så många som möjligt på kortast möjliga tid. Vi behöver max 300 personer i hela landet och i dagsläget är det ca 3 nya i veckan som startar upp nya distrikt.
        Jag vet att ett franchise kanske inte passar alla, men snälla, vidarebefordra detta mail till så många som möjligt i din mail lista och ge DINA vänner möjligheten att komma med i ett vinnande koncept!

Helene Svensson
VD Nutrinacks AB

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar